tor 13 dec
16:00-18:00 | Online
Webinar: Biomass Production in Sustainably Managed Landscapes
IEA Bioenergy arrangerer et internationalt webinar under overskriften "Biomass Production in Sustainably Managed Landscapes". Seniorforsker Uffe Jørgensen er blandt oplægsholderne.
ons 23 jan
09:30-15:00 | Axelborg, Axeltorv 3, 1609 København V
Debatmøde: Fremtidens virksomhedskonstruktioner i dansk landbrug – ejerskifter, finansiering og robusthed
Fremtidens virksomhedskonstruktioner i dansk landbrug er emnet, når Aarhus Universitet i samarbejde med SDU og Landbrug og Fødevarer inviterer til debatmøde.
man 25 feb
14:35-14:35 | Køge, Horsens, Odense, Slagelse, Haderslev, Grindsted, Aalborg og Viborg
Muldvarpekursus
Aarhus Universitet arrangerer efter aftale med Miljøstyrelsen en række muldvarpekurser, der ved gennemførsel giver deltagerne tilladelse til at bekæmpe muldvarpe og mosegrise kemisk.