Nationalt temamøde i dNmark-alliancen

dNmark-alliancen holder temamøde for at præsentere de vigtigste resultater og drøfte muligheder for at komme videre.

14.11.2017 | Janne Hansen

Dato tor 14 dec
Tid 09:30 16:00
Sted Theodor Sorgenfrei-auditoriet, GEUS, Øster Voldgade 10, 1350 København K

dDNmark-alliancen har igennem en årrække arbejdet med at fremme samarbejdet og udvikle effektive løsninger på de kvælstofudfordringer, som det danske samfund står overfor, samt generere ny viden på området. 

Alliancen har arbejdet med lokale og nationale scenarier, der tilgodeser såvel fødevareerhvervet, samfundet som miljøet, og har haft ph.d.-studerende og postdocs til at undersøge forskellige elementer, der kan bidrage til en samlet løsning. 

På temamødet præsenteres de vigtigste af resultaterne, og der bliver drøftet muligheder for, hvordan vi kommer videre med de udfordringer, vi står over for.  

Temamødet henvender sig til myndigheder, landbrug, virksomheder og andre interesserede aktører, der har interesse i at bidrage til at finde løsninger på kvælstofudfordringerne. 

Temamødet finder sted på Theodor Sorgenfrei Auditoriet på GEUS, Øster Voldgade 10, 1350 København K den 14. december 2017 fra kl.: 9:30-15:00. 

Her kan du se programmet for Nationalt temamøde om dNmark, hvor du også kan tilmelde dig. Der er tilmeldingsfrist den 7. december 2017.

Agro, Temadag, DCA