Rundvisning på Tystoftefondens forsøgsstation

Kom med på besøg og rundvisning på TystofteFondens forsøgsstation og hør bl.a. om om deres virke i sortsforsøg i forskellige afgrøder. Arrangementet afsluttes med spisning ved Skælskør havn.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 15. juni 2017,  kl. 15:00 - 18:00

Sted

Teglværksvej 10, Tystofte, 4230 Skælskør

Arrangør

Gerhard Deneken

DSPS sommerarrangement kommer til at foregår torsdag den 15. juni 2017, hvor medlemmer er inviteret på besøg ved TystofteFondens forsøgsstation. Vores vært den adm. direktør Gerhard Deneken vil give os et indblik i institutionen og deres vigtige virke med sortsforsøg i mange forskellige afgrøder. Der vil være markvandring, så husk robust fodtøj. Se nærmere information og program i linket (klik her).

Efter besøget vil vi fortsætte til Skælskør havn, hvor der vil være spisning på restaurant Solsikken, Havnevej 6. Man kan vælge imellem tre forskellig salater på foreningens regning. Menuen er enten en kyllingesalat, salat med skaldyr eller en græsk salat (www.solsikken.nu/291560504).

Tilmelding skal ske til formanden Lisa Munk: lm@plen.ku.dk (mobil 2178 7551) eller  sekretær Tine: tine.thach@agro.au.dk senest den 7. juni 2017. Husk at angive hvilken salat, der ønskes.

PS. Vi vil forsøge at arrangere fælles transport.

Vel mødt. 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen