Strategi

Visionen for Institut for Agroøkologi er at tilhøre eliten af forskningsinstitutioner, der beskæftiger sig med agroøkosystemer, og vil skabe, udvikle og omsætte banebrydende viden til fremme af samfundets bioøkonomi nationalt og internationalt.

Missionen er at være et institut, der bidrager til bæredygtig jordbrugsproduktion og vækst gennem fremragende forskning, rådgivning og undervisning i agroøkosystemer.

Strategien for 2016-2020 har stærk fokus på, hvordan instituttet vil styrke sine kompetencer og øge sin synlighed internt, nationalt og internationalt med henblik på at øge rekrutteringen af dygtige forskere og studerende samt forbedre finansieringen.

Strategien er udarbejdet i løbet af 2015 og omfatter udvikling af et koncept for faglige flagskibe, som fokuserer den agroøkologiske forskning. Det er også her, at vi ser muligheder for fortsat finansiering og vækst.

Læs strategien her.