tir 20 apr
09:00-12:20 | Online
Natur og vandmiljø i fokus
Hvordan ser fremtiden ud for dansk natur og vandmiljø? Og hvilke muligheder og udfordringer rummer det for en bæredygtig landbrugsproduktion? Kom med til Natur og Vandmiljø i fokus den 20. og 27. april. Et online event i samarbejde med SEGES, Aarhus Universitet og Københavns Universitet med al den nyeste viden.
tir 27 apr
09:30-12:20 | Online
Natur og vandmiljø i fokus
ons 28 apr
12:00-14:00 |
Ph.d.-forsvar: Effekter af dæk udvikling, trækkraft og gentagne kørsler på risikoen for pakningsskader
Loraine ten Damme forsvarer sin ph.d. onsdag den 28. april 2021.
man 03 maj
10:00-12:00 | Online - zoom
Stakeholder webinar - ERAGAS ERA-Net
In this webinar, researchers from the project will present the results and the relevance of these results will be discussed from the perspective of different types of farming in Europe.
man 28 jun
09:00-20:00 | Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart, 200 m from the railway station.
Technologies for a Danish Zero Greenhouse Gas Emission Agriculture
Aarhus University iCLIMATE centre is organising a one-day national workshop on technologies to reduce green-house gas (GHG) emissions from agriculture.
tir 22 feb
09:00-16:30 |
International conference on Zero Greenhouse Gas Emission in High Productive Agriculture
The conference is a perfect opportunity to engage with important policy makers and other relevant stakeholders