tir 22 jun
13:00-16:00 | Foulumgård. Hobro Landevej 17, 8830 Tjele
Markvandring på Foulumgaard
Fælles markvandring for projekterne ClimOptic, CC-Rotate og GrainLegsGo.
fre 25 jun
10:00-12:00 | Webinar
Webinar: Grøn omstilling af dansk landbrug og fødevareproduktion
Mere end 200 forskere har givet deres bud på den grønne omstilling af dansk landbrug og fødevareproduktion. I den anledning inviterer Aarhus Universitet sammen med SEGES og de øvrige danske universiteter til webinar om det nye Roadmap for klima- og miljøvenligt landbrug og fødevareproduktion.
man 28 jun
09:00-20:00 | Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart, 200 m from the railway station.
Technologies for a Danish Zero Greenhouse Gas Emission Agriculture
Aarhus University iCLIMATE centre is organising a one-day national seminar on technologies to reduce green-house gas (GHG) emissions from agriculture.
ons 18 aug
09:00-16:00 |
Det Nationale Klimatopmøde 2021 – kan corona-krisen vise os, hvordan vi løser klimakrisen?
Kan vi nytænke klimaindsatsen i lyset af, hvad pandemien har lært os om fællesskab og global handling? Og hvad betyder det i forhold til fremtidens landbrug? Det giver professor Tommy Dalgaard et bud på, når han præsenterer sit bud på fremtidens landbrug.
fre 03 sep
12:00-14:00 |
Klimafolkemøde 2021 – Et renere, smukkere og mere produktivt Danmark i 2050
Vær med, når professor Tommy Dalgaard fra Institut for Agroøkologi holder oplæg om ”En helhedsorienteret tilgang til ressourcer og omgivelser” samt deltager i en debat på tværs med blandt andre Miljøminister Lea Wermelin og Fødevareminister Rasmus Prehn