ons 07 okt
09:00-12:00 | Mødelokale 2, Blichers Allé 20, 8830 Tjele - ONLINE
Ph.d.-forsvar: Når den grønne løsning er brun
Ingeborg Frøsig Pedersen forsvarer sin ph.d. onsdag d. 7. oktober 2020
08:00-16:00 |
Ph.d.-kursus: C and N flows in cover crop and grassland-based systems
The sustainability of the plant production needs to increase, and the key issues are to enhance the nutrient use efficiency reducing external inputs and increasing soil carbon (C) storage mitigating atmospheric CO2 loads. Nitrogen (N) is a key limiting nutrient for both plant growth and C storage, which requires good management to keep N in the system and add it via N2-fixing legumes
10:00-12:00 |
Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi - Fokusgruppe 1
Fokusgruppe om øget anvendelse af præcisionsteknologier i praksis
13:00-15:00 |
Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi - Fokusgruppe 2
Fokusgruppe om udvikling og validering af teknologier til behovsbestemt sprøjtning
tir 20 okt
11:00-12:30 | Online
Webinar: Pathways for advancing pesticide policies
Vi vil diskutere centrale udfordringer og præsentere veje til fremme af europæisk pesticidpolitik.
ons 21 okt
10:00-12:00 |
Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi - Fokusgruppe 3
Fokusgruppe om teknologier i landbrugets og gartneriers rækkeafgrøder
ons 21 okt
13:00-15:00 |
Partnerskab om sprøjte- og præcisionsteknologi - Fokusgruppe 4
Fokusgruppe om pesticidbesparende tiltag i frugtavl og væksthus
man 26 okt
10:00-16:00 | Aarhus Universitet, 8830 Tjele (Online, Microsoft Teams)
Seminar: Bioøkonomiske muligheder i græsprotein, biogas og biomasser
Præsentation af resultater og erfaringer fra 11 pionerprojekter under Region Midtjyllands Udviklingsprogram for Bioøkonomi. Seminaret foregår online. Deltagelse er gratis.
man 16 nov
09:00-16:00 |
Ph.d.-kursus: Near infrared spectroscopy in soil science
The course is designed to provide an in depth theoretical and practical knowledge of visible near-infrared spectroscopy (NIRS) and its application to soil science. The objectives of the course are to develop the participants’ ability to use NIRS sensors and provide the basic skills to analyse soil spectra.
tir 17 nov
15:00-16:30 | Online
Online seminar: Green biorefinery – a Green Deal for agriculture – producing sustainable soy protein alternatives and biobased products
This seminar will describe the disruptive potentials of new local biorefineries to contribute to EU self-sufficiency with plant protein and new biobased products while supporting EU policies on environment and climate.

Viser resultater 1 til 10 ud af 11

1 2 Næste