Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Indvielse af minivådområde med filtermatrice pilot- og testanlæg

For at reducere udledningen af kvælstof fra landbruget til miljøet skal der bruges en række virkemidler både på landmandens marker og udenfor dyrkningsfladen. Nogle af virkemidlerne udenfor dyrkningsfladen kræver nærmere undersøgelse og dokumentation, før de rulles ud som gangbare, økonomiske løsninger. En af disse virkemidler er minivådområder med filtermatrice (MMM-anlæg).

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Torsdag 14. juni 2018,  kl. 16:00 - 18:00

Sted

Gyldenholm Gods, Gyldenholmvej 6, 4200 Slagelse

For at skaffe mere viden om MMM-anlæg er der opført et MMM pilot- og testanlæg ved Gyldenholm Gods på Sjælland. Formålet er blandt andet at afprøve effektiviteten og langtidseffekterne af denne type virkemiddel.

Anlægget er netop bygget færdigt og står klar til at komme i brug. Du inviteres til at deltage i indvielsen, hvor du kan høre om anlægget, herunder de praktiske detaljer, og efter den officielle men uhøjtidelige indvielse få lidt godt til ganen.    

Læs mere om indvielsen og tilmeld dig det gratis arrangement her.

NB! Tilmeldingsfrist er 7. juni 2018.

Indvielsen af minivådområde-anlægget sker i forlængelse af konferencen "Kvælstofregulering på basis af lokale målinger". Læs mere om konferencen og tilmeld dig arrangement her.  

Indvielsen indledes med et kort indlæg på konferencen på Vilcon Hotel & Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse og fortsætter derefter på Gyldenholm Gods.