Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Alumner

Velkommen i alumnenetværket!

Som alumne er du en vigtig ambassadør for de jordbrugsvidenskabelige uddannelser samt for Institut for Agroøkologi og Aarhus Universitet. Vi vil derfor gerne holde kontakten ved lige. Med dine erfaringer kan du bidrage til udviklingen af studie- og forskningsmiljøet på Institut for Agroøkologi og bidrage til at positionere instituttet og universitetet som international uddannelsesinstitutioner i verdensklasse.

Institut for Agroøkologi har taget hul på at etablere et alumnenetværk for vores tidligere studerende på de jordbrugsvidenskabelige uddannelser. Målet er at skabe livslange relationer til vores alumner, som kan være til gensidig glæde og gavn.

Instituttets nuværende og tidligere medarbejdere er også velkomne i alumnenetværket, og vi opfordrer også nuværende studerende til at drage nytte af alumnenetværket.   

Den første alumnedag blev holdt i april 2018 og gik rigtig godt. Det kan du læse om i artiklen Første alumnedag var en stor succes. Vi forventer, at den næste alumnedag bliver holdt i foråret 2019.   

­Se programmet her.

Tilmeld dig her senest 4. april 2019.

 

 

Følg med i det seneste vedrørende fødevare- og jordbrugsvidenskab: