Produktions- og miljøresultater moniteres på bedriftsniveau hos 5-7 økologiske svineproducenter med en betydelig produktion dels med henblik på at forbedre det empiriske grundlag for at udarbejde og vurdere produktions- og miljøvurderingskriterier ved økologisk svineproduktion, og dels for at sikre at disse producenters erfaring og viden samt ideer udnyttes til at designe og vurdere nye produktionsmetoder.
Levering nr. | Levering - titel og beskrivelse |
D2.1 | Åbent Hus hos forsøgsværter (for producenter, rådgivere mm.) |
D2.2 | Åbent Hus hos forsøgsværter (for producenter, rådgivere mm.) |
D2.3 | Publikation i dansk artikel: "Nøgletal fra økologiske svinebedrifter" |
D2.4 | Rapport med præsentation af data indsamlet fra alle bedrifter: "Nøgletal vedrørende produktion og arealanvendelse på økologiske svinebedrifter" |
D2.5 | Konference bidrag (nationalt): "Nøgletal vedrørende produktion og arealanvendelse på økologiske svinebedrifter" |