Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Uddannelse

Bachelor

Institut for Agroøkologi er involveret i bachelorudddannelsen i Agrobiologi. Læs mere om uddannelsen. 

Kandidat

Institut for Agroøkologi er involveret i flere uddannelser på kandidatniveau, herunder Agrobiologi-uddannelsen og Agro-Environmental Management, som udbydes af Aarhus Universitet. Instituttet tilbyder spændende projektmuligheder og gode forhold for specialestuderende fra egne og beslægtede uddannelser. Læs mere om uddannelserne ved Institut for Agroøkologi

Trivsel som studerende ved AU

Studielivet er fedt, men ikke altid lige let. Derfor har den samlede studievejledning på tværs af Aarhus Universitet arbejdet tæt sammen om at skabe denne fælles hjemmeside til studerende, Trivsel.au.dk

Ph.d

Agroecology er navnet på Institut for Agroøkologis forskeruddannelsesprogram. Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig som ph.d.-studerende ved Institut for Agroøkologi og Aarhus Universitet her.

Efter- og videreuddannelse

Via tompladsordningen er det muligt at læse enkeltfag på Aarhus Universitet. Mod betaling kan undervisningen følges sammen med de fuldtidsstuderende om dagen. Læs om ordningen  og find det eller de fag, som du ønsker at blive optaget på. 

Til gymnasier

Institut for Agroøkologi tilbyder hjælp i forbindelse med studieretningsprojekter eller andre større skriftlige eksamensprojekter indenfor det agroøkologiske område. Alle forløbene udbydes i efterårssemestret. Læs mere her.