Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Bachelor- og kandidatuddannelse

Medarbejderne i Institut for Agroøkologi underviser i en lang række fag, som indgår i kandidatuddannelserne Agrobiologi og Agro-Environmental Management samt mange kurser ved bacheloruddannelsen Agrobiologi.

Det er uddannelser, der gør kandidater klar til at præge fremtiden på en klode med en stærk voksende befolkning. Vi skal øge produktionen af fødevarer, reducere belastningen af miljøet og anvender vedvarende bioenergi. Vi skal sikre fødevareforsyning i industri- og udviklngslande, der er bæredygtig i forhold til økonomi, miljø og klima.

På uddannelserne vil du opleve følgende: 

  • Du kommer til at arbejde med fødevarer, natur, nye teknologier, dyr og mennesker.
  • Du får redskaberne til at se sammenhængen mellem produktionen af fødevarer baseret på husdyr og planter samt produktionens samspil med natur og miljø.
  • Du opnår kompetencer til at løfte de udfordringer, fremtiden byder på, når vi skal sikre fødevarer til verdens befolkning. 

Læs om uddannelserne her:

Bachelor i Agrobiologi

Kandidat i Agrobiologi

Kandidat i Agro-Environmental Management

Erasmus Mundus international kandidat i Soils and Global Change


Det er også muligt at opnå en dobbelt kandidatgrad i Agrobiologi - Organic Agriculture and Food Systems, hvor du kommer til at opholde dig noget af tiden på et andet europæisk universitet. Læs mere om denne mulighed her:

Kandidat i Agrobiologi - Organic Agriculture and Food Systems


Kontakt

Katalog over kandidatopgaver

I 2020/2021 har vi en oversigt over potentielle emner Master Thesis Catalogue