Du er her: AU » Om AU » Institut for Agroøkologi » Om instituttet

Om instituttet

Institut for Agroøkologi forsker i samspillet mellem klima, jord, planter, dyr og mennesker i jordbrugssystemer til fremme af sundhed, bæredygtighed og miljøvenlig produktion af fødevarer, foder og energi.

Forskningen ved Institut for Agroøkologi bidrager til et bredt spektrum af de emner, der knytter sig til udviklingen af et bæredygtigt jordbrug.

Verdens befolkning er voksende både i antal og velstand, og begge dele betyder et større træk på verdens naturressourcer. Den voksende befolkning skal sikres sunde og ernæringsrigtige fødevarer samt energi i samhørighed med nuværende og kommende klima- og ressourceforhold. Forskningen i Institut for Agroøkologi bidrager til at øge fødevare- og energiproduktionen i jordbruget på en miljøvenlig og bæredygtig måde.

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 11.04.2014

Her finder du Institut for Agroøkologi