Webinar: Pathways for advancing pesticide policies

Vi vil diskutere centrale udfordringer og præsentere veje til fremme af europæisk pesticidpolitik.

25.09.2020 | Camilla Brodam

Dato tir 20 okt
Tid 11:00 12:30
Sted Online

Eksperter fra et tværfagligt konsortium vil præsentere indsigt i udvalgte områder såsom bedste politiske praksis, nye teknologiske tilgange, landmænds adfærd og effektive politikudformninger.

Webinaret af holdes af the World Food System Center og the Agricultural Economics and Policy Group of ETH Zurich.

Webinaret er et follow-up på artiklen ‘Pathways for advancing pesticide policies,’ som fornyligt blev publiceret i Nature Food.

I artiklen foreslås, hvad der skal til for at opnå en reduktion af pesticidrisici. F.eks. er det væsenligt at nye teknologier og lovgivningsmæssige rammer implementeres og tilpasses alle aktører i fødevarekædekæden. Artiklen foreslår blandt andet en holistisk tilgang til fremme af pesticidpolitikker.

Få mere information og tilmeld dig her.

Seminar, Agro, DCA