Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Bachelor- og kandidatuddannelse

Bachelor- og kandidatuddannelser ved Institut for Agroøkologi

Medarbejderne i Institut for Agroøkologi underviser i en lang række fag, som indgår i kandidatuddannelserne Agrobiologi og Agro-Environmental Management samt mange kurser ved bacheloruddannelsen Agrobiologi.

Det er uddannelser, der gør dig klar til at præge fremtiden på en klode med en stærkt voksende befolkning. Vi skal øge produktionen af fødevarer, reducere belastningen på miljøet og anvende vedvarende bioenergi. Vi skal sikre fødevareforsyning i industri- og udviklingslande, der er bæredygtige i forhold til økonomi, miljø og klima.

På uddannelserne vil du opleve følgende: 

  • Du kommer til at arbejde med fødevarer, natur, nye teknologier, dyr og mennesker. 
  • Du får redskaberne til at se sammenhængen mellem produktionen af fødevarer baseret på husdyr og planter samt produktionens samspil med natur og miljø. 
  • Du opnår kompetencer til at løfte de udfordringer, fremtiden byder på, når vi skal sikre fødevarer til verdens befolkning. 
Visninger
Bachelor i Agrobiologi På Agrobiologi får du en biovidenskabelig grunduddannelse. Efter et år kan du specialisere dig i enten husdyrvidenskab, plante- og miljøvidenskab eller fødevarevidenskab. Se her hvad tre studerende og en underviser kan fortælle om studiet og læs mere på www.bachelor.au.dk/agrobiologi