Aarhus Universitets segl

Bliv opdateret om den nyeste forskning indenfor bælgfrugter og blandingsafgrøder

Kom med i marken, når bl.a. Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet inviterer til “Markdag om bælgfrugter og blandingsafgrøder”. Markvandring, oplæg og praktiske demonstrationer krydrer dagen.

Den 26. juni afholder Institut for Agroøkologi, AU og Institut for Mennesker og Teknologi, RUC en spændende markdag med fokus på dyrkning af bælgfrugter og blandingsafgrøder. Arrangementet, der finder sted på AU Viborg, Blichers Allé 20, 8830 Tjele, er åbent for alle interesserede, og vi opfordrer dig til at deltage og få indblik i de nyeste forskningsresultater indenfor området. 

I løbet af dagen vil der være oplæg og praktiske demonstrationer, hvor du vil blive præsenteret for de seneste forskningsresultater fra nationale og internationale projekter. Du får mulighed for at få en dybere forståelse for dyrkningen af bælgfrugter og blandingsafgrøder, og ikke mindste kan du lære om de potentielle fordele ved at implementere dem i danske dyrkningssystemer. 

Husk at tilmelde dig 

Arrangementet er gratis, men tilmelding her er nødvendig af hensyn til forplejning. Der vil blive budt på en frokost i det grønne kombineret med en markvandring, der viser nogle af vores markforsøg og demonstrerer, hvordan man som producent, rådgiver eller værdikæde kan få nytte af bælgfrugter og blandingsafgrøder. 

Program 

10:30-11:30: Blandingsafgrøder og bælgfrugter: Den nyeste viden på området (Detaljeret program følger)  

11:30-13:30: Frokost i det grønne og markvandring  

13:30-14:30: Hvordan kommer vi videre? Muligheder og barrierer for flere blandingsafgrøder i dansk landbrug  

14:30-15:00: Afslutning på arrangementet 

Udforsk hvordan bælgfrugter og blandingsafgrøder forbedrer dyrkningssystemet 

Vi ser frem til en spændende dag, hvor vi sammen kan udforske, hvordan vi kan forbedre vores dyrkningssystemer i Danmark ved hjælp af blandingsafgrøder og bælgfrugter. 

Arrangementet er et samarbejde mellem Institut for Agroøkologi, AU og Institut for Mennesker og Teknologi, RUC, og det er organiseret i regi af projekterne Leguminose, SoilValues, GrainLegsGo og IntercropVALUES. 

Vi opfordrer dig til at dele denne invitation og programmet i dit netværk, da arrangementet er relevant for en bred vifte af interessenter. Tilmeld dig nu og vær med til at udvikle fremtidens dyrkningssystemer i Danmark! 

Du kan tilmelde dig her