Aarhus Universitets segl

En netværksdag med fokus på den grønne omstilling - kom med til AGRO MATCH!

Aarhus Universitet og Food & Bio Cluster Denmark inviterer til en inspirerende netværksdag for forskere og landbrugsrelaterede virksomheder. Målet med arrangementet er, at det kan skabe samarbejdsprojekter, der fokuserer på innovation inden for den grønne omstilling. Derfor deltager blandt andre GUDP og Innovationsfonden.

Foto: Colourbox

Torsdag den 27. april er flere institutter og centre fra Aarhus Universitet samt Food & Bio Cluster Denmark værter for AGRO MATCH.

Arrangementet finder sted i AU Viborg, Forskningscenter Foulum, og lokaliteten er ikke tilfældig, da dagens emne er innovation inden for dansk landbrugsproduktion med fokus på den grønne omstilling.

Sigtet med AGRO MATCH er at initiere og inspirere til aktuelle og fremtidige samarbejdsprojekter mellem landbrugsrelaterede virksomheder og forskere fra Aarhus Universitet – for det er netop i samarbejdet, at man kan batte inden for den grønne omstilling.

Der vil være rig mulighed for at netværke, og deltagerne kan præsentere deres arbejdsplads samt idéer og ønsker til samarbejder i form af en præsentation på blot ét minut til ’One-minute-madness’ eller en stand; det er dog ikke et krav for ens deltagelse.

AGRO MATCH byder på et varieret program bestående af oplæg, diskussioner og erfaringsudveksling – lige fra den nyeste forskning til industrielle tilgange.

Nysgerrig efter at vide mere?

Se programmet her.

Læs også om AGRO MATCH på hjemmesiden. Her bliver programmet løbende opdateret, og her findes praktisk information vedrørende stande.

Tilmelding

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig her, senest den 20. april.

Der vil blive serveret frokost og kaffe.