Aarhus Universitets segl

Plantekongressen ændres til en corona-ansvarlig udgave

Plantekongres 2022 bliver en hybrid, hvor deltagerne kan vælge mellem at møde op i Herning Kongrescenter eller sidde foran skærmen derhjemme.

Den gode nyhed er, at der stadig er Plantekongres den 12.-13. januar 2022. Den knap så gode nyhed er, at situationen omkring corona betyder, at vi ikke vil samle 2.000 mennesker i Herning kongrescenter. 

Derfor omdanner de tre arrangører, Københavns Universitet, Aarhus Universitet og SEGES nu kongressen til en hybrid, hvor du som deltager kan vælge enten at møde op i Herning eller deltage digitalt. 

Programmet i hovedtræk:

  • Den 12. januar livestreames Årsmødet for Planteproduktion 
  • Den 13. januar kan du deltage i kongressen i Herning, hvor der vil være to spor. Du kan også vælge at sidde hjemme og følge livesteams af indlæggene 
  • Den 17.- 20. januar kan du deltage i webinarer for yderligere 18 sessioner.

Nyt program klar den 16. december

I Herning planlægger vi at samle ca. 500 deltagere. Det nye program og priserne vil kunne ses på Plantekongres.dk torsdag den 16. december, og vi vil sørge for at informationer kommer bredt ud. Deltagere, som allerede har tilmeldt sig, vil blive kontaktet. 

Yderligere information

Læs mere

Du kan følge med på www.plantekongres.dk her kan du også finde det nye program efter d. 16. december, ligesom du vil kunne tilmelde dig, når programmet er offentliggjort.