Plantebeskyttelse i Flakkebjerg

Sektionen for Afgrødesundhed i AU Flakkebjerg er en del af Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet. Vi er et førende forskerhold inden for plantebeskyttelse i den nordlige del af EU og har omfattende samarbejdsaktiviteter på tværs af hele Europa.

Vi er GEP-certificerede og udfører meget forskelligartede aktiviteter inden for biologisk effektivitetstestning –  og vores historie på dette område går mere end 100 år tilbage.

Vi udfører mange forskellige typer forsøg, men hovedsageligt evaluerer vi den biologiske effekt af forskellige afgrødeprodukter, herunder pesticider, biologiske bekæmpelsesmidler og forskellige typer af biostimulerende midler.

Vores faciliteter ligger i Flakkebjerg, hvor vi kan udføre forsøg i drivhuse, semi-marker og marker. På halvdelen af ​​vores marker er det muligt at kunstvande, hvilket sikrer gode afgrøder og udbytter selv i tørre sæsoner. Ved hjælp af kunstig podning kan vi med stor sikkerhed sørge for, at afgrøderne bliver inficeret med nøje udvalgte afgrøde sygdomme, så vi kan teste forskellige produkters effekt mod sygdomme.

Vi evaluerer også forskellige biologiske produkter på de mest almindelige ukrudtsarter, ligesom vi udfører forsøg mod skadedyr under kontrollerede forhold. Vi har også gode erfaringer inden for området fænotyping af sorts resistens over for forskellige sygdomme, hvor der kræves specifikt inokulum for at sikre rangeringen.

Vores ydelser dækker test af:

• Agro-kemikalier
  • Biologiske og biostimulerende midler
  • Fænotyping af sorter
  • Sprøjtedriftaktiviteter
  • Resistens mod pesticider
  • Søg efter alternativer

Kontakt os venligst for et tilbud eller for at drøfte dit behov.

Sortér efter: Dato | Forfatter | Titel