Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Studieretningsprojekter (SRP)

Studieretningsprojekter hos Institut for Agroøkologi

Institut for Agroøkologi tilbyder hjælp i forbindelse med studieretningsprojekter eller andre større skriftlige eksamensprojekter indenfor det agroøkologiske område. Alle forløbene udbydes i forårssemesteret og efterårssemestret 2021.

I forårssemestret 2021 kører vi projektet "Analyse af jorden som filter for pesticider" onsdag og torsdag  i ugerne 8, 9 og 10. Ugerne for efterårssemestret vil blive offentliggjort senere.

OBS!

Grundet den seneste nedlukning af landet pga. Corona har vi ved AGRO valgt ikke at afholde SRP i foråret 2021 alligevel. Vi havde håbet på, at det på en eller anden måde var muligt, men vi må desværre erkende at udviklingen lige pt ikke tyder på at universitetet er åbent for gæster i uge 8-10. Hvis der er nogen, der er meget interesseret i emnet, er I meget velkomne til at kontakte mig på trine.norgaard@agro.au.dk, og så vil jeg gerne sende noget teoretisk materiale og vil også gerne afholde en lille forelæsning om det, men vi kan desværre ikke afholde selve SRP-forløbet med den tilhørende laboratorieøvelse. 

Vi vender stærkt tilbage til efteråret og igen i foråret 2022.