Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Aktuelt

Foto: Quinoamark - Colourbox

13.08.2020 | Forskning, Agro, DCA

Minister besøger quinoaforsøg på Lolland

Der er bæredygtighed og plantebaserede proteinkilder på programmet, når minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling Mogens Jensen torsdag d. 13. august besøger en af Quisacu-projektets høstklare quinoamarker på Lolland.

Foto: Lars Kruse, AU Foto.

10.07.2020 | DCA, Agro, Anis, Food

Seminar i Bruxelles om grøn bioraffinering som understøtter den fælles landbrugspolitik

Bioraffinering af græs og kløvergræs giver mulighed for en bæredygtig produktion af planteprotein og biobaserede produkter, som understøtter målene i den europæiske landbrugspolitik. Et seminar i Europa-Parlamentet i Bruxelles sætter fokus på mulighederne.

10.07.2020 | Agro, DCA

Lave høstudbytter resulterer i øget overskud af næringsstoffer

Landbrugets overskud af næringsstoffer er steget 2018/19 som følge af meget lave høstudbytter i tørkeåret 2018. Der kan dog ikke sættes lighedstegn mellem overskud og udledning til vandmiljøet.

En lang række CBIO-forskerede præsenterede deres projekter på webinaret den 1. juli. Foto: Cecilie Ditte Christensen

09.07.2020 | DCA, Agro, Anis, Food

CBIO-forskere præsenterer løsninger til den grønne omstilling

Den cirkulære bioøkonomi kan levere grønne løsninger inden for alt fra dyrefoder til tekstil. På et webinar den 1. juli præsenterede en række forskere fra CBIO - Center for Cirkulær Bioøkonomi ved Aarhus Universitet - deres mangeartede forskningsprojekter, der rummer potentiale til at løse nogle af de helt centrale udfordringer i den grønne…

Foto: Colourbox

08.07.2020 | Agro, DCA

Stor spørgeskemaundersøgelse om biodiversitetsvirkemidler

Institut for Agroøkologi ved Aarhus Universitet er i gang med en stor spørgeskemaundersøgelse om biodiversitetsvirkemidler, der skal udmunde i et virkemiddelkatalog. Det sker i samarbejde med kolleger fra både Aarhus Universitet og Københavns Universitet.

Viser resultater 26 til 30 ud af 354

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste